İSTANBUL'DA ASTANA EXPO-2017 KONFERANSI DÜZENLENDİ

Çağlar Erbek
0

Kazakistan Ankara Büyükelçiliği, Kazakistan İstanbul Başkonsolosluğu ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) işbirliği ile, 11 Mayıs 2017 tarihinde TÜRSAB Genel Merkez Konferans Salonu'nda, Astana EXPO 2017 Konferansı gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasında Kazakistan Ankara Büyükelçisi Abzal Saparbekulı Kazakistan ve Uluslararası Astana EXPO-2017 hakkında bilgi vererek, fuarın siyasi-ekonomi ve kültürel öneminden bahsetti.

Konferansa Kazakistan’dan gelen Astana EXPO-2017 Ulusal şirketi temsilcileri, Uluslararası Fuar hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

Kazakistan kültürünün de sergilendiği etkinliğe katılan  TÜRSAB Kurumsal İlişkiler Direktörü Ela ATAKAN, turizm alanındaki tecrübelerini paylaşarak fuara Türkiye’den turistlerin katılması ile ilgili destek olacaklarını ifade etti.

Etkinliğe katılan "Complete Service", "Kompas Travel", "Sayat Travel", "Kochevnik Travel", "Skyway" ve "VIP Voyage" temsilcileri yerel seyahat acentaları ve turizm şirketleri ile farklı konularda B2B şirketler arası ticaret sözleşmesini imzaladılar.

Samruk Yuvası

Yorum Gönder

0 Yorumlar
Yorum Gönder (0)
To Top