KAZAKİSTAN BÜYÜKELÇİLİĞİ ÇALIŞANI TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Çağlar Erbek
0


Ankara'da meydana gelen trafik kazasında Kazakistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği'nde görevli bir personel hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, dün gece saat 22.30 sularında Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı üzerinde meydana geldi. Kazada sürücü koltuğunda oturan Büyükelçilik çalışanı Ferhat Sevil hayatını kaybederken 3 kişi de yaralı olarak kurtuldu. Yaralıların durumunun ağır olmadığı bildirildi.

Büyükelçilikten Kaza İle İlgili Açıklama Yapıldı

Kazanın ardından Kazakistan Büyükelçiliği sosyal medya üzeriden bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada kazada hayatını kaybeden Ferhat Sevil'in sözleşmeli çalışanları olduğu ama araçta bulunan diğer kişilerin kendileri ile bir ilgisi olmadığı ifade edildi.

Elçilikten yapılan açıklama şöyle:

"Kazakistan Ankara Büyükelçiliği'nde çalışan Türk Vatandaşı Ferhat Sevil Beyin trafik kazasında vefat olması münasebetle yakınlarına başsağlığı ve araçta kaza esnasında bulunan eşi ve çocuğuna acil şifalar dileriz.

Ayrıca son dakikada yer aldığı haberinde Büyükelçilik personeli konusunda yanlış bilgilerinin paylaşıldığından ifade ediyoruz. 3 yaralıların arasında Büyükelçilikte çalışanlar yoktur, sadece vefat eden Ferhat Sevil Bey sözleşme ile çalışan personelin birisidir."

Yorum Gönder

0 Yorumlar
Yorum Gönder (0)
To Top