İZMİR VALİSİ EROL AYYILDIZ "TERÖRE KARŞI TEK YÜREK PLATFORMU" İLE BİR ARAYA GELDİ

Çağlar Erbek
0


İzmir'de bulunan Türk Dünyası Dernekleri'nin öncülüğünde oluşturulan ve onlarca STK'yı temsil eden "Teröre Karşı Tek Yürek Platformu", İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ın da katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi. İzmir Polis Evi'nde gerçekleştirelen kahvaltılı toplantı'ya Azerbaycan Kardeşlik ve İşbirliği Derneği (AKİDER) ev sahipliği yaptı.


Törende bir konuşma yaparak terörle mücadelede devletin kararlılığını vurgulayan Vali Erol Ayyıldız, bu zorlu mücadelede vatandaşların ve onların temsilcisi STK'ların desteğinin çok önemli olduğunu ifade ederek, toplantıya katılan ve platformu oluşturan STK başkanlarına ve temsilcilerine duyarlılıkları ve destekleri için teşekkür etti. Ülkemize yönelik yeni bir Haçlı Savaşı ile karşı karşıya olduğumuzu söyleyen AYYILDIZ, Türk ve İslam Dünyasının en güçlü devleti olan Türkiye Cumhuryet'nin bu savaşı da kazanacağına olan inancını dile getirdi.


AKİDER Yönetim Kurulu Başkanı Asif Kurban ise, toplantılarına iştirak ederek platforma ve bileşenlerine destek veren Vali Erol Ayyıldız'a platform adına teşekkür etti. Terörle mücadele sonuna kadar devletimizin, güvenlik güçlerimizin yanında olduklarını dile getiren Kurban, bu birlik, beraberlik ve dayanışmayı sürekli kılmak için aylık toplantılar düzenleyeceklerini söyledi.

Toplantıya katılan Kazak Kültür Platformu Başkanı Çağlar Erbek ise yaptığı konuşmada Vali Erol Ayyıldız'ın şahsında İzmir Emniyet Teşkilatı'na ve İzmir Adliyesi Teşkilatına başsağlığı dileklerini iletti.

Samruk Yuvası

Yorum Gönder

0 Yorumlar
Yorum Gönder (0)
To Top